Η Εταιρία

Ιστορικό


Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.


Η διάρκεια και ανάπτυξη της εταιρίας οφείλεται στην άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς και στο όραμα του ιδρυτή της κου Ευάγγελου Ντριάγκου.

Προϊόντα - Υπηρεσίες


Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πάνω από 3.000 κωδικούς με κύρια δραστηριοποίηση στα πλαστικά μιας χρήσης (ποτήρια, πιάτα, καλαμάκια κτλ), είδη οικιακής χρήσης (σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουβάδες κτλ), χαρτικά και  άλλα.

Η πολύχρονη εμπειρία και η καλή εξυπηρέτηση προς τους πελάτες, μας έχει επιτρέψει να συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς παντοπωλών και εταιρίες με δράση κυρίως στο χονδρεμπόριο αλλά και στο λιανεμπόριο, διευρύνοντας συνεχώς το πελατολόγιο μας.

Το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων εξασφαλίζει τη συχνή επικοινωνία με τον πελάτη, καθώς και την ενημέρωση του για τις τάσεις της αγοράς, αλλά και την παροχή συμβουλών για τη γρηγορότερη και καλύτερη διάθεση των προϊόντων. Ενώ το τμήμα διακίνησης, με ιδιόκτητα φορτηγά, εξασφαλίζει την άμεση και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών.

Στόχος


Στόχος της εταιρίας μας είναι η συνεχής παροχή ποιοτικών προϊόντων και ανταγωνιστικών τιμών στους πελάτες μας με σταθερή κάλυψη σε κάθε τους ανάγκη.

Όσοι μας γνωρίζουν ξέρουν ότι το όνομά μας στο χώρο είναι συνώνυμο με το κύρος και την ποιότητα.

Αναζητώντας πάντα νέες προοπτικές και συνεργασίες σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.