Πολιτική Απορρήτου

H X. Ντριάγκου & Σια Ο.Ε. δεσμεύεται για την τήρηση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών που μοιράζεστε μαζί της, προστατεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες με τον αρμόζοντα τρόπο, όπως υποδεικνύεται από την παρούσα πολιτική απορρήτου και τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγονται από την εταιρία κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της.


Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, και άλλα θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να κάνει εγγραφή για να μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικά τις παραγγελίες του. Η εγγραφή και οι παραγγελίες αφορούν μόνο συναλλαγές χονδρικής. Κατά την διαδικασία Εγγραφής στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή απαιτείται η παροχή ενός ελάχιστου όγκου προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται και στους όρους χρήσης.


Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης / μέλος προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. Τέλος, με τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, είναι δυνατόν να ζητούνται ή να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες για στατιστικούς λόγους, με σεβασμό πάντα σε όσα ορίζει η νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων τα οποία έχουν συλλεγεί on-line χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).