Όροι χρήσης

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.ntriagos.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.ntriagos.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.


H ιστοσελίδα www.ntriagos.gr δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να καταχωρήσουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά. Δεν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με αναγραφόμενες τιμές, αλλά για ηλεκτρονική αποστολή παραγγελίας στην εταιρία. Οι τιμές, ο τρόπος πληρωμής καθώς και ο χρόνος/τρόπος παράδοσης  καθορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ μας.


Κατά την εγγραφή σας, παρέχετε στην εταιρεία προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και αρχειοθετεί. Αυτό είναι απαραίτητο για να σας αναγνωρίζουμε ως εγγεγραμμένο χρήστη και πελάτη.


Τα εγγεγραμμένα μέλη/χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ηλεκτρονικών παραγγελιών μόνο για πωλήσεις χονδρικής.


Τα μέλη βεβαιώνουν ότι οι λεπτομέρειες που μας παρέχουν κατά την εγγραφή, αλλά και ανά πάσα στιγμή, είναι πλήρεις και σωστές. Ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουμε σε περίπτωση χορήγησης ή/και μη διόρθωσης εκ μέρους μέλους λάθος ή μη ισχυόντων ή μη έγκυρων στοιχείων.
Τα μέλη έχουν την δυνατότητα αλλαγής και διόρθωσης των στοιχείων που παρέχουν κατά τη δημιουργία του προσωπικού τους λογαριασμού. Επιπλέον, έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν άμεσα την ιστοσελίδα για οποιεσδήποτε αλλαγές στις πληροφορίες που είχαν καταθέσει κατά την εγγραφή τους διατηρώντας την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων τους.


Απαραίτητα στοιχεία για την διεκπεραίωση της παραγγελίας είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης, ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).


Η εταιρεία χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας σχετικά με προσφορές και προϊόντα μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ιστοσελίδα μας ή να διαγραφείτε από την λίστα μας από εδώ.


Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη καταχώριση παραγγελίας (είδος/ποσότητα) από τον πελάτη. Η διόρθωση θα γίνεται  κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας και με αποκλειστική ευθύνη και επιβάρυνση του πελάτη εντός 14 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου.


Σε περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι ασφαλείας η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αναστολής λειτουργίας οποιουδήποτε λογαριασμού.

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων λογότυπων, φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων και υπηρεσιών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Χ. Ντριάγκου & Σια Ο.Ε. και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αντιγραφή του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας.